Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru acest sfârșit de săptămână

evenimente
Foto: Rawpixel.com

Vineri este ziua pe care noi o așteptăm atât de mult pentru ca asta înseamnă timp liber și distracție. I-ați prietenii, buna dispoziție și mergi la cele mai frumoase evenimente preconizate pentru acest sfârșit de săptămână. Mai jos găsești o listă cu evenimente numai bune pentru tine.

#Prânz Acolo Unde Trebuia Să Fie un președinte

Mâine organizatorii își propun să meargă în pauza de masă la reședința prezidențială. Cei care vor să-i susțină trebuie să ia pături și ceva mâncare. Nu se va scanda nimic, nu se va striga, doar veți savura prânzul liniștit și vă întoarceți la treburile voastre.

Așa cum Constituția ne spune că Președintele este garantul suveranității, iar suveranitatea aparține poporului, anume Președintele este cel responsabil să apere dreptul suveran exprimat prin vot. Igor Dodon nu a întreprins nimic atunci când suveranitatea poporului a fost contestată de CEC, el nu face nimic acum după anularea alegerilor. El nu își face datoria constituțională, el nu mai există. Venim mâine să constatăm că Republica Moldova nu are Președinte”, menționează organizatorii în descrierea evenimentului.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Anime Screening Night #20

Pentru fanii de anime, acest eveniment este tocmai potrivit. Aici aveți ocazia să petreceți timpul frumos, cu un anime bun și oameni bravi. De data aceasta seara va fi dedicată personajului Cowboy Bebop.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Povestea celor ce au supraviețuit deportările

Vineri, 6 iulie 2018 , ora 15.00, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, va avea loc vernisarea Expoziției tematice „Povestea celor ce au supraviețuit deportările” și premiera filmului documentar-animat „Copilării siberiene” (partea I), autor Ghenadie Popescu, artist plastic, angajat al muzeului.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Instalație fotografică – Alexandru Bodrug

Sunteți invitați la expoziția fotografică a lui Alexandru Bodrug, un tânăr extraordinar, cu o viziune proaspătă a ceea ce înseamnă „detaliul vieții”, reprezentat prin metodele contemporane de capturare a imaginii. Ceea ce veți vedea de fapt este o instalație fotografică în miniatură. Aceasta aduce un nou concept de a expune fotografia, transformând-o într-un obiect minuscul, ce poate fi purtat în buzunar.

Mai multe detalii despre expoziție găsiți AICI!

#Vernisajul „Revedere” de Zaharia Cușnir

Pentru prima dată în Moldova va fi expusă această arhivă fotografică plină de emoții, sens, mistere și suflet! Descoperite întâmplător, fotografiile bătute de vânt, dar îngrijite până acum de ierni, veri și miracol, păstrează temeinic spiritul trecutului, ai anilor ’50-’60.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Socializing RoofTop Party

Ești invitat să petreci seara de vineri într-o atmosferă plăcută. Funky Mamaliga Hostel îți dă la dispoziție o terasă pe acoperiș cu priveliște draguță. Te vei bucura de băuturi gustoase, un playlist bun, tot ce trebuie să aduci cu tine este dispoziția bună!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Make it Happen!

Distracție, distracție, distracție! Pentru cei care așteaptă vinerea să iasă cu prietenii să danseze după muzică bună, atunci Kira’s e locul tocmai potrivit. Îmbrăcați-vă comod pentru că vine Odainiq și asta înseamnă că va fi multă muzică bună și dans!

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente