/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce beneficii sociale au fost aprobate de Guvern pentru victimele represiunilor politice

missing
05 iulie 2018, ora 16:21

Același comunicat informează că persoanele date vor beneficia și de un pachet de servicii medicale prioritare. Pachetul include efectuarea examenului medical profilactic anual la medicul de familie, inclusiv investigațiile de laborator și instrumentale, precum și efectuarea tratamentului de reabilitare anual în Spitalul Asociației Curativ Sanatoriale și de Recuperare a Cancelariei de Stat.

Totodată, vor beneficia de 50% reducere din costul biletului de recuperare/reabilitare, față de 30% cât era până acum. Astfel, reducerea va fi de 3250 lei din prețul biletului, în comparație cu reducerea anterioară de 1950 lei.

Toate aceste măsuri vor fi puse în aplicare începând cu 1 septembrie 2018. Ministerul menționează că victimele represiunilor politice au la dispoziție și un ajutor material anual, care în anul 2018 constituie suma de 1000 lei pentru fiecare titular.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram