Elevii din două sate din raionul Telenești vor obține premii pentru performanțe școlare

brvtercwe

Elevii de clasa a 5-a de la Gimnaziul „Valeriu Cordineanu” din Chițcanii Vechi vor avea posibilitatea să învețe pentru un premiu. Materia predată va fi împărțită în 3 nivele pentru 6 materii în funcție de dificultatea acesteia.

 

Echipa „Cine Știe Carte are Parte” sub patronajul Ambasadei SUA vor organiza cursuri la 6 materii: Matematică, Limba Română, Științe, Istorie, Educație Muzicală și Educație Civică pentru copii din satele Chițcanii Noi și Chițcanii Vechi din raionul Telenești.

Așadar, în perioada Septembrie – Noiembrie 2018, elevii de clasa a 5-a de la Gimnaziul „Valeriu Cordineanu” din Chițcanii Vechi vor avea posibilitatea să învețe pentru un premiu.

Proiectul are drept scop formarea obiceiului de a fi harnici încă de la începutul anului și ca copii să-și recupereze golurile din clasele anterioare. Recapitularea pe care vor trebui să o facă singuri va fi pe baza unor indicații clare, iar singurele materiale de care vor avea nevoie vor fi chiar manualele pe care le-au folosit în clasele mici.

La realizarea fiecărui nivel copiii vor primi o mică încurajare care să-i motiveze să continue, iar la finalizarea completă a celor 3 nivele se vor califica pentru Premiul cel Mare: o excursie la un film 3D la Cinema și o masă la McDonalds.

Toată munca de pregătire a testelor și a diverselor materiale ce vor fi folosite a fost deja făcută. Urmează partea de implementare și aici ne-ar prinde bine ajutorul tău: fie pentru a-i testa pe copii, fie pentru a-i supraveghea în timpul excursiei pe care să o facem super distractivă pentru ei. ce-i interesați pot scrie AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente