07:57:57 16.04.2024
Stiri

Şi-a găsit MAREA fericire la aproape 70 de ani

Monden 04.07.2018 17:04 Vizualizări2392 Autor: Ziarul National
Şi-a găsit MAREA fericire la aproape 70 de ani sursa: eva.ro


Richard Gere se consideră cel mai norocos om din lume după căsătoria cu Alejandra Silva (35 de ani). El a povestit cum a cunoscut-o pe a treia lui soţie.

La aproape 70 de ani, după două încercări, Richard Gere şi-a găsit, în sfârşit, marea dragoste. După ce s-a căsătorit în aprilie cu Alejandra Silva, el se declară cel mai norocos om din lume şi a povestit pentru revista Hello! cum a fost nunta şi cum s-au cunoscut. „Sunt cel mai fericit om din Univers. Cum aş putea să nu fiu?”, a spus Gere.

Starul din „Pretty Woman” şi femeia de afaceri din regiunea spaniolă Galicia şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de inspiraţie indiană, la un ranch din apropiere de New York. Cuplul a venit la faţa locului într-un tuk-tuk.

Cei doi s-au cunoscut în 2014, când actorul a stat la un hotel pe care familia Silva îl deţine în Positano, Italia. Alejandra a dezvăluit că Richard i-a trimis flori până când ea a fost de acord să se întâlnească cu el. Totodată, actorul a compus câteva cântece pentru ea. „Un prieten ne-a făcut cunoştinţă, ne-am uitat unul la altul şi am simţit o legătură puternică.

Nu ne-am putut opri să ne uităm unul la celălalt toată noaptea şi de atunci am fost nedespărţiţi”, a dezvăluit soţia lui Gere.

De profesie publicistă, Alejandra pare să fie marea dragoste pe care Richard Gere o tot căuta de câţiva ani. Tânără, foarte frumoasă, inteligentă şi stilată, ea a studiat la Leweston School din Dorset, Kent (Anglia) şi face parte din elita intelectuală madrilenă.

Alejandra Silva este o activistă care militează pentru sprijinirea oamenilor străzii din ţara sa, Spania. Fundaţia ei a găzduit o ecranizare a filmului lui Gere „The Dinner”, în 2017.
La rândul lui, actorul şi activistul american susţine cauza Fundaţiei RAIS, înfiinţată de Alejandra Silva. În timpul unei vizite la Madrid, Richard Gere a avut o intervenţie în faţa Senatului spaniol pentru a denunţa situaţia acestor persoane defavorizate şi a face cunoscută activitatea Fundaţiei RAIS.

Zvonurile despre logodna dintre Gere şi Silva au apărut în luna decembrie 2017, când Alejandra Silva a fost văzută purtând un inel cu diamant. „Am divorţat recent. Cât despre o nuntă, nu, dar poate vom da o petrecere”, spunea ea în iunie 2017, când a fost întrebată despre căsătorie. „Ştiţi, cuplul perfect este format din două persoane care pot fi ceea ce doreşte celălalt. Trăiesc tipul de viaţă pe care îl vezi în filme, serios”, a adăugat ea.

Richard Gere a mai fost căsătorit cu actriţa Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, în vârstă de 18 ani, şi cu fostul top-model Cindy Crawford.

Desemnat în 1999, de revista People, cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul american a mai avut o relaţie cu modelul, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie.

În 2016, Cindy Crawford a declarat că fostul ei soţ i se pare un străin şi că mariajul lor nu a mers pentru că, la 26 de ani, ea era prea tânără pentru căsnicie.

„Cred că o parte din problema relaţiei noastre a fost că nu am ştiut niciodată dacă noi am fost iubiţi, ca o pereche, pentru că eu eram tânără, iar el era Richard Gere. Şi atunci am început să mă maturizez, dar în interior, şi e greu să schimbi natura unei relaţii când eşti deja în ea”, a explicat fostul supermodel.

Alejandra Silva, 35 ani, a mai fost şi ea căsătorită, cu magnatul minier Goving Friedland, cu care are un copil, Albert. În 2015, Richard Gere a venit însoţit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului „Time out of Mind”.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md