/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Polițistul care a împușcat un tânăr la Hâncești și proprietarul centrului de agrement, rămân în arest

03 iulie 2018, ora 19:17

Recunoașteți vinovăția? – Eu nu sunt vinovat, nu pot să vorbesc. – Ce s-a întâmplat atunci? – Nimic. – I-ați spus domnului Cojocaru să tragă în acel tânăr? …

Al doilea învinuit – șeful adjunct al poliției criminale din Hânceşti nu a fost prezent la ședință, iar avocata acestuia a refuzat să vorbească cu presa.

Ce spune clientul dvs? … – Își recunoaște vinovăția?

Procurorul a menționat că menținerea în arest a celor doi suspecți este o măsură necesară pentru derularea urmării penale.

Au fost înaintate învinuirile pentru comiterea infracțiunii de omor comis de două persoane. Articolul 145, aliniatul 2, E. El avea voie să poarte arma când a împușcat? – Drepturile sau acțiunile acestuia ca persoană publica în calitate de colaborator IP vor fi date aprecierii în continuare, se efectuează după cum am spus acțiuni de urmărire penală”, Victor Cazacu, procuror.

În noaptea de 21 iunie, un tânăr de 20 de ani a fost împușcat de un polițist. Acesta ar fi intrat pe teritoriul unei piscine private, împreună cu doi prieteni care, momentan, au statul de martori. Unul dintre ei ar fi fiul deputatului PD Anatolie Zagarodnii. Cel de-al doilea ar fi fiul actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești. Polițistul, care a tras în tânăr, ar fi a ajuns la centrul de agrement după ce proprietarul s-a plâns autorităților că în ultimele zile câteva persoane necunoscute intră fără permisiune la piscina sa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram