Pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump, confiscate de poliţia din Statele Unite

Poliţia din Indiana a confiscat în luna iunie un lot de pastile portocalii, având imprimate pe ele chipul preşedintelui american şi inscripţionate pe verso cu textul ”Great Again”, o aluzie la sloganul electoral al lui Donald Trump, ”Make America Great Again” (”Să redăm măreţia Americii!”).

Fotografiile înfăţişând pastilele de ecstasy, date publicităţii vineri de poliţia din Indiana, au provocat reacţii amuzate pe reţelele de socializare, relatează AFP citată de Agerpres.

”Vi se promite nirvana, dar ajungeţi deprimaţi şi lefteri”, a scris un internaut pe Twitter.

Un altul îşi sfătuieşte prietenii să se ţină deoparte: ”Sunt fabricate din minciună şi ură. Cu siguranţă experienţa va fi groaznică”.

Traficanţii de pastile ecstasy utilizează frecvent forme şi culori originale pentru a atrage atenţia clienţilor şi a-i fideliza.

Circa 5.000 de pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump au fost confiscate şi în Germania, în august 2017.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.