02:58:11 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Ducesa de Sussex, gest lipsit de RESPECT în faţa Reginei Elisabeta. Cum a remediat greşeala făcută

Monden 03.07.2018 17:19 Vizualizări1782 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ducesa de Sussex, gest lipsit de RESPECT în faţa Reginei Elisabeta. Cum a remediat greşeala făcută sursa: one.ro


Încă de când a intrat în familia regală, Meghan Markle a încălcat de foarte multe ori protocolul, dar soţia Prinţului Harry încă învaţă cum să se comporte ca o ducesă şi, se pare că, îşi dă seama şi când trebuie să remedieze o gafă majoră.

Deşi a atras toate privirile la ceremonia de premiere de la Palatul Buckingham, unde se afla alături de soţul ei şi Regina Elisabeta, Meghan Markle a fost, din nou, în centrul atenţiei după ce a făcut o gafă de protocol. În momentul în care Regina Elisabeta i-a chemat pe ea şi nepotul ei, să ia loc în dreapta sa pentru o fotografie de grup, Ducesa de Sussex s-a pus picior peste picior, postură care încalcă regulile casei regale. Soţia Prinţului Harry şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o şi a încercat să remedieze greşeala, adoptând „poziţia ducesei”, cu picioarele înclinate într-o parte şi gleznele încrucişate.

Myka Meier, expertă în etichetă regală, a explicat pentru revista „People“ că una dintre cele mai mari greşeli pe care o doamnă din familia regală o poate face este să stea picior peste picior, mai ales în faţa suveranei, fiind considerată o lipsă de respect.

„Femeile din familia regală britanică ar trebui să stea cu genunchii apropiaţi pentru a evita situaţiile stânjenitoare sau îşi pot încrucişa glezenele dacă este neapărat necesar. „Poziţia ducesei” este sofisticată, protejează de vulnerabilităţi şi arată extraordinar în fotografii“, a explicat Meier.

VIDEO

Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md