13:41:45 25.04.2024
Stiri

Putin RADIAZĂ, după ce Rusia s-a calificat în sferturile CM 2018: Imediat după meci, l-a sunat pe selecționer

Sport 02.07.2018 16:00 Vizualizări2552 Autor: Ziarul National


Putin RADIAZĂ, după ce Rusia s-a calificat în sferturile CM 2018: Imediat după meci, l-a sunat pe selecționer sursa: google.ro

Preşedintele Vladimir Putin a felicitat duminică echipa de fotbal a Rusiei după victoria la loviturile de departajare în faţa Spaniei şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2018, informează Agerpres. Rusia va juca împotriva Croației pe 7 iulie, de la ora 21:00.

„La fel ca întreaga ţară, Vladimir Putin a urmărit meciul de la început până la sfârşit şi i-a susţinut pe ai noştri”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, citat de agenţiile ruse de presă.

„Imediat după meci, Putin l-a sunat pe (selecţionerul rus Stanislav) Cercesov, a felicitat întreaga echipă pentru victoria impresionantă, precum şi pe antrenor pentru faptul că strategia pe care a ales-o a adus acest rezultat”, a adăugat Peskov.

Preşedintele rus „a declarat că cel mai important în sport este rezultatul. Iar acest rezultat este victoria pentru echipa noastră”, a precizat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Înaintea meciului, Putin i-a asigurat pe Stanislav Cercesov şi pe jucători că „nimeni în ţară nu îi va condamna” în cazul unei înfrângeri, deoarece ei au făcut „deja imposibilul”, a dezvăluit Dmitri Peskov.

Vladimir Putin nu a fost prezent pe stadionul Lujniki din Moscova, unde naţionala Rusiei s-a impus cu 4-3 la loviturile de departajare (1-1 după prelungiri) în faţa Spaniei, campioana mondială din 2010.

În tribune s-a aflat, în schimb, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, pe care preşedintele rus l-a sunat după meci pentru „a aduce omagiu măiestriei şi calităţii echipei spaniole”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Conform Kremlinului, Regele Spaniei l-a felicitat la rândul său pe Vladimir Putin pentru victoria echipei ruse.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md