/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Șoferii ar putea fi anunțați despre porțiunile de drumuri inundate din Capitală

missing
02 iulie 2018, ora 12:49

Trebuie acest sistem de avertizare pentru că uneori poliția nu poate să intervină în cinci minute, atunci când vine o parte de mașini sunt prinse în capcanele de apă” a declarat viceprimarul, Nistor Grozavu.

De asemenea, Nistor Grozavu a declarat că primăria cunoaște adresele porțiunilor de drum care de obicei sunt inundate de pe urma ploilor torențiale. Printre acestea, a susținut viceprimarul, se numără și strada Calea Ieșilor, a cărei porțiune de drum, pe 22 iunie, a fost inundată.

Printre alte propuneri care ar soluționa problema inundațiilor se numără inițierea lucrărilor de curățare a albiei râului Bâc și curățarea gurilor de canalizare care sunt înnămolite.

În cadrul aceleiași ședințe s-a anunțat că pe 22 și 23 iunie curent a avut loc o ploaie torențială cu un volum de precipitații ziua de 57 litri pe metru pătrat, iar noaptea de 14 litri pe metru pătrat. Pe 28-29 iunie a căzut un volum de precipitații de 31,4 litri pe metru pătrat, iar pe data de 29-30 iunie curent, 18 litri pe metru pătrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram