/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Accident tragic în India. Peste 40 de morţi, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie

01 iulie 2018, ora 15:45

“Potrivit datelor oficiale, 45 de oameni sunt morţi, iar mulţi sunt răniţi”, a declarat un oficial din cadrul autorităţilor locale. Acesta a adăugat că peste 50 de persoane se aflau în autobuz, precizând că a fost iniţiată o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Echipele de intervenţie încearcă să scoată pasagerii rămaşi blocaţi în autobuzul care s-a prăbuşit într-o prăpastie adâncă. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spitalele din zonă.

Cabinetul premierului indian Narendra Modi a transmis că şeful Guvernului este “extrem de întristat” de tragedie.

Accidentele de circulaţie sunt frecvente în India. Vehiculele sunt supraîncărcate şi într-o stare proastă, reţeaua de drumuri este într-o condiţie precară, iar codul rutier nu este respectat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram