05:06:10 25.04.2024
Stiri

Primarul care și-a APĂRAT funcția în instanță, după ce ar fi fost suspendat la comanda guvernării, și-a dat DEMISIA: „Iertați-mă, dacă puteți”

Politică 01.07.2018 11:42 Vizualizări2734 Autor: Ziarul National
Primarul care și-a APĂRAT funcția în instanță, după ce ar fi fost suspendat la comanda guvernării, și-a dat DEMISIA: „Iertați-mă, dacă puteți” facebook


Primarul orașului Taraclia, Serghei Filipov, care anterior a fost lipsit de mandat pentru că ar fi dispus defrișarea unor arbori din curtea primăriei, și-a anunțat demisia. Acesta a recurs la acest gest după ce câteva zeci de copii din tabăra de odihnă „Ciaica”, orașul Taraclia, s-au intoxicat pe 23 iunie curent.

„Demisionez. Îmi asum toată responsabilitatea pentru cele întâmplate. Îmi cer iertate de la părinții copiilor. Eu sunt părintele a trei copii și înțeleg prin ce treceți. Iertați-mă, dacă puteți”, a scris Filipov pe pagina sa de Facebook, după ce Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale a finalizat ancheta pe marginea cazului de intoxicație a copiilor din tabăra „Ciaica”.

Comisia care a derulat ancheta a stabilit că „a avut loc o îmbolnăvire în grup” din cauza produselor alimentare consumate de copii.

Amintim că, în anul 2016, Filipov a fost lipsit de mandatul de primar pentru că ar fi dispus tăierea unor arbori din curtea primăriei. Filipov spunea atunci că e vorba de o comandă politică, după ce a refuzat „oferta” de a trece la Partidul Democrat. Suspendarea din funcție a lui Filipov a fost criticată dur de ambasadele occidentale acreditate la Chișinău. Ulterior, primarul a fost restabilit în funcție de către instanțele de judecată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md