10:31:28 18.04.2024
Stiri

Veste bombă: Prințesa Diana s-a iubit cu un cântăreț celebru!

Monden 29.06.2018 20:00 Vizualizări2923 Autor: Ziarul National


Veste bombă: Prințesa Diana s-a iubit cu un cântăreț celebru! Libertatea

Ani buni au existat zvonuri că artistul Bryan Adams, celebru în anii 80 – 90, a avut o relație cu prințesa Diana. Mai mult, fostul majordom al Dianei, Paul Burrell, declara recent că obișnuia să-l ajute pe cântăreț să se furișeze în Palatul Kensington, la Lady Di.

Mai mult, și o fostă iubită a lui Bryan Adams, Cecilie Thomsen, a declarat că acesta a avut o aventură cu „prințesa inimilor”. „Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan”, a declarat ea.

„Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana”, a mai declarat aceasta. „Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară”, a mai spus Cecile.

Piesa care spune totul

De altfel, în 1984 Bryan a lansat o melodie numită „Diana”, unde se pare că mărturisește dragostea pentru prințesă. „Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile”, acestea sunt doar câteva dintre versurile din piesa „Diana”.

„Nu mă furișam, pur și simplu intram în palatul Kensington”

Dar ce spune Bryan Adams legat de această presupusă relație? Într-o emisiune recentă, gazda sa, Andy Cohen, a atacat frontal subiectul: „Sunt multe zvonuri că tu și prințesa Diana ați avut o legătură romantică. Majordomul ei spunea că obișnuia să te ajute să te furișezi în Palatul Kensington. Cum ai caracteriza relația pe care ai avut-o cu prințesa Diana?”.

Iar Bryan Adams a replicat: „Prieteni foarte buni. Și nu mă furișam, pur și simplu intram”.

Gazda emisiunii „Watch What Happens Live” a insistat. „Prieteni cu beneficii (care fac sex – n. red.)?”, la care cântărețul a răspuns: „Mmm, era… eram buni prieteni”.

Se pare că nu vom ști niciodată întreaga poveste, dar e clar că între cei doi a fost mai mult decât o frumoasă prietenie.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md