/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ambasadorii felicită TV8! Mai mulți diplomați străini au apreciat rolul pe care îl are TV8 în promovarea democrației în Moldova

missing
29 iunie 2018, ora 19:11

Ambasadorul SUA la Chișinău ne-a transmis un mesaj de felicitare în care a menționat că la un an de la lansare, TV8 a reușit să devină o voce importantă pe piața media ceea ce este esențial într-o democrație.

Felicit tot personalul TV8, de la cei care stau în spatele camerelor la cei din fața camerelor și vă doresc mult succes și tărie de a reuși în misiunea dumneavoastră importantă de a transmite adevărul obiectiv către concetățeni”, spune D. Pettit, Ambasador SUA în R. Moldova.

În cadrul unei vizite la TV8, și ambasadorul Uniunii Europene în Moldova, Peter Michalko, a felicitat jurnaliștii și telespectatorii postului nostru de televiziune cu ocazia aniversării.

Vreau să urez echipei TV8 și telespectatorilor acestei televiziuni toate cele bune în anii viitori. Și ca și până acum vreau să vă urez foarte multe emisiuni interesante împreună”, a declarat Peter Mickhalko, Ambasador UE în R. Moldova.

Ambasadoarea Marii Britanii la Chișinău, Lucy Joyce, de asemenea a felicitat echipa TV8, menționând că o presă liberă este elementul esențial al unei societăți democratice, alături de o justiție independentă și o opoziție parlamentară puternică.

Mass-media, în special mass-media independentă, prezintă lucrurile care trebuie comunicate. Permiteți-mi să vă felicit cu prima aniversare a TV8 și să vă încurajez să continuați să mediatizați în mod corect și imparțial.La mulți ani TV8 și mult succes în continuare. Evenimente interesante și imagini cât mai frumoase a urat echipei TV8, ambasadorul Germaniei în Molodva, Julia Monar. Diplomatul a menționat și despre parteneriatul pe care TV8 l-a stabilit cu televiziunea germană Deutsche Welle.

Vă doresc să continuați să scoateți din „cutia neagră” acele știri care trebuie să ajungă la spectatorilor rămânând astfel un watchdog (câine de pază) al politicii și societății moldovenești și un insider al businessului din Moldova. La mulți ani, TV8! Dr. Julia Monar, Aambasadoarea Germaniei în RM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram