(video) Wayne Rooney va semna cu o nouă echipă. Care este aceasta

skysports-wayne-rooney-everton_4305734
Foto: Sky Sports

Fotbalistul englez, Wayne Rooney își va continua cariera profesională în SUA, la DC United. Acesta va semna contractul cu echipa de pe Audi Field la data de 10 iulie, când se va deschide campania de transferuri în America.

Atacantul lui Everton va deveni cel mai bine plătit jucător al celor de la DC United: va avea un salariu de 11,2 milioane de euro în doi ani şi jumătate de contract cu gruparea din capitala SUA, scrie digisport.ro.

Golgheterul all-time al lui Manchester United va începe antrenamentele alături de americani până la finalul săptămânii şi va debuta chiar la primul meci al lui DC United pe noua arenă, Audi Field, programat pe 14 iulie, contra lui Vancouver Whitecaps. Noul stadion va avea o capacitate de 20.000 de locuri.

Noua echipă a lui Rooney este ultima în Conferinţa de Est din MLS, cu numai zece puncte după 12 etape.

Wayne Rooney a înscris 11 goluri în 40 de meciuri, în toate competiţiile, pentru Everton, unde a revenit anul trecut după 13 ani la Manchester United.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a marcat 253 de goluri în 559 de partide pentru United, în toate competiţiile, şi a cucerit 16 trofee cu „diavolii”, printre care Liga Campionilor, Europa League, Mondialul cluburilor şi cinci titluri în Anglia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente