Recomandări #diez. Cele mai interesante evenimente pentru un sfârșit de săptămână frumos

evenimente

E sfârșit de săptămână și iunie. Și chiar dacă afară plouă nu e este un motiv să rămânem acasă. Ne așteaptă evenimente interesante pentru o zi de vineri reușită. 

#Guitar Music Fridays

tucano

În fiecare zi de vineri, Tucano Coffee organizează seri muzicale cu acorduri de chitară, alături de muzicieni talentați. Dacă doriți să petreceți o seară liniștită, atunci ați găsit evenimentul perfect. Mai multe detalii AICI.

#Labirint

labirint

Teatrul „Geneza Art” vine cu o premieră îndrăzneață și fierbinte la sfârșit de stagiune. O comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Mai multe detalii despre spectacol AICI.

#Escape Plan: Testul suprem 2

escape

Escape Plan 2: Hades (2018) urmărește povestea unui expert în securitate, Ray Breslin, care și-a folosit abilitățile pentru a testa fiabilitatea închisorilor de maximă securitate. Dacă vrei vineri seara să vizionezi un film de acțiune, atunci Escape Plan este tocmai bun. Mai multe detalii AICI.

#Dezbatere Publică Marca DA

dezbatere

O temă recent devenită actuală în Republica Moldova reprezintă implementarea uniformelor în școlile noastre. Cu această ocazie, Debate Academy în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează o dezbatere publică pe tema:’„AP ar introduce uniforma obligatorie în școlile din Republica Moldova”. Află detalii AICI.

#One more time/DJ The Light

dj

În acest sfârșit de săptămână grăbiți-vă să vă distrați la maxim. Dacă sunteți iubitori de distracții, atunci mergeți să să dansați după mixurile lui DJ The Light. Mai multe detalii despre eveniment, găsiți AICI.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente