Lista celor mai satisfăcătoare activități pe care să le faci atunci când plouă

valeria

Ploaia nu este un motiv de tristețe! Nu fi pesimist, sunt o mulțime de activități pe care le poți face chiar și atunci când afară timpul este mai posomorât. Tot ce trebuie să faci în această situație este să-ți folosești creativitatea sau poți vedea lista celor mai satisfăcătoare activități pe care să le faci atunci când plouă pregătită de echipa #diez.

#1. Ploaia aduce liniște, astfel ai tot timpul de lume să te pregătești de BAC. Așadar, deschide caietul, adună-ți toate cunoștințele și rezolvă teste de exersare care te vor pregăti de examene. Tot în această ordine de idei, dacă nu ai reușit să citești toate cărțile pentru BAC, atunci trage cu ochiul peste recomandările de lecturi pentru pregătire la examenul de Limba și literatura Română, realizată de echipa #diez.

#2. Dacă tot ești blocat de ploaie în casă, nu ezita să petreci timpul util, pregătește-te de școală sau universitate altfel decât o faci de obicei. Cum poți face acest lucru? Simplu, urmărește cele 16 discursuri TED care te vor ajuta să înțelegi care ar trebui să fie următorul tău pas în viață. 

#3. Care este cea mai utilă și plăcută ocupație când afară plouă, iar tu ești „blocat” în casă? Corect, să citești o carte. Așa că, fă-te comod lângă geam, gătește-ți un ceai, i-a o plapumă și deschide o carte bună.

#4. Dacă ești student la universitate alege să-ți petreci timpul cu cărți care te vor ajuta să înțelegi mai bine așa domenii precum: MarketingPsihologie, Relații InternaționaleFilosofie sau Comunicare.

#5. O altă activitate, la fel de utilă și interesantă precum cititul cărților sunt podcasturile. Așadar, dacă ești prins de ploaie în casă, conectează-ți căștile și ascultă podcasturile creatorilor din Moldova care au reușit să își acumuleze o audiență semnificativă.

#6. Dacă ești o fire mai romantică, atunci timpul ploios este tocmai potrivit pentru a aranja o seară drăguță. În acest sens poți comanda un vin autohton bun, care nu te va costa mai mult de o sută de lei și care îți va fi livrat chiar până acasă.

#7. Și cum orice masă nu poate trece fără mâncare, atunci pe timp de ploaie poți sta binișor acasă și doar cu un sunet să-ți comanzi mâncarea preferată.

#8. Tot pentru romantici și nu doar, picăturile de ploaie vă îndeamnă să vă puneți comod în pat și să urmăriți un film care redă perfect starea de afară. Hai, închide ușa, telefonul și fă-te că plouă alături de filmul tău preferat.

#9. Dacă ai fost prins de ploaie la acasă sau la birou, atunci e timpul potrivit să scoți un joc de societate și să vă cunoașteți și mai bine. Ploaia oarecum unește oamenii, fiți de acord!

#10. Dacă îți place sunetul ploii, dar în același timp ai vrea senzații mai tari, atunci poți urmări videoclipurilor pentru adulți fără sunet, dar cu subtitrări. Mai ales că Pornhub a anunțat că adaugă subtitrări la o parte din biblioteca vastă a site-ului. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente