Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge într-o zi ploioasă de joi, 28 iunie

8YA3LEB4WB-920×690

După ce absolvenții de liceu au aflat notele la examenul de bacalaureat este timpul pentru un pic de odihnă. Echipa #diez a selectat câteva evenimente care o să te ajute să te relaxezi împreună cu prietenii sau familia.

#Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

expoziție

În acest an, ziua medicului a fost sărbătorită în toată țara pe data de 17 iunie. Pentru a aduce un omagiu „celei mai nobile și responsabile meserii din lume”, fotograful din Chișinău, Alex Iordache, a lansat o serie de portrete ale medicilor din Republica Moldova, care arată ce putem vedea „În Ochii Lor”. Expoziția va fi expusă la Sala cu Orgă, în perioada 21 iunie – 1 iulie. Mai multe informații vezi AICI.

#Pub Quiz: Party for everybody

Pub

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#ReCrează frumusețea din tine

Autospeciale7

ReCrează frumusețea din tine este un serviciu care vine în întâmpinarea meşteriţelor ce iubesc arta handmade și doresc să învețe ceva nou. Cu multă imaginație și pasiune broderia cu mergele, confecționarea cerceilor și brățărilor, croșetatul vă poate crea un întreg imperiu al frumuseţii, de aceea lucrul manual rămâne a fi unul din ocupațiile ce aduc plăcere. Biblioteca „Târgu-Mureș” invită doritorii să se alăture la o „Șezătoare modernă”. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#TAG: DĂ-O MAI DEPARTE

1NFRyjidhjROBxcgmCTgB2Yfl85

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni care au plăcerea să concureze într-o variantă necenzurată a jocului de-a prinselea, riscându-și pielea, serviciul și relațiile pentru a câștiga. De data asta, jocul se suprapune cu data căsătoriei singurului participant încă neînvins. Ceea ce ar putea părea o țintă ușoară devine un război total, acesta știind că este vânat.

patraia feesfeg

#Cupa Mondială 2018

35922760_1840289496035103_858320729882492928_o

Pe 14 iunie sa dat startul celui mai important turneu fotbalistic din acest an. Îți place fotbalul? Vino cu prietenii pe stadionul virtual din Orășelul Sportiv Orange ca să urmărești pe marile ecrane cele mai tari meciuri și să susții echipele preferate. Orășelul sportiv este situat în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Mai multe informații găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente