Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 27 iunie, o zi de miercuri cu cer variabil

pexels-photo-681793
Foto: rawpixel.com

Miercuri urmează să fie o zi cu cer variabil și cu temperaturi de vară. Dacă nu știi unde să mergi pe 27 iunie, echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente colorate. 

# Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

Image may contain: one or more people and closeup

Privirea medicului cuprinde o lume întreagă. În ochii lor vedem grijă fără margini, ore lungi de muncă, povești de viață, sclipirea micilor victorii și a marilor miracole medicale. În ochii lor rămân reflectate încrederea, speranța și bucuria vindecării miilor de pacienți. Expoziția poate fi urmărită de la ora 10 dimineață, mai multe detalii vedeți aici. 

# Aproape de EA. Expoziție fotografică

Image may contain: text

O fotografie valorează cât 1000 de cuvinte. Expoziția fotografică „Aproape de Ea” valorează cât 1 milion. În iulie 2017, Dorina Baltag a inițiat prima Tabară de Recuperare Run Pink Retreat pentru femeile care trec și/sau au trecut prin cancer. Timp de 3 zile, 20 de femei au avut parte de yoga și meditație, terapie de grup cu psihologul și terapie prin artă și fotografie. Pe 27 iunie 2018, Dorina, alături de Elena Andronache Photography, cea care a ghidat terapia prin fotografie, lansează prima expoziție fotografică marca Run Pink Moldova. Mai multe detalii vedeți aici.

# The Faces of Eve — Expoziție de Artă Сontemporană

Image may contain: 1 person, text

Galleria Concept Store te invită la Expoziția de Artă „Fețele Evei” a Victoriei Cozmolici. Intrarea este liberă. Mai multe vedeți pe Facebook.

# Primul Congres Internațional al Spnppc din Moldova

No automatic alt text available.

Primul Congres Internațional al Societății Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni din Moldova se va desfășura în perioada 27-29 Iunie 2018 la Chișinău. Evenimentul are loc în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și cu proiectul moldo-elvețian „MENSANA – Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova”. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Festivalul Nopțile Pianistice – ediția a-16-a

Image may contain: 1 person, text

Alianța Franceză din Moldova și Ambasada Franței va invita, de la 21 iunie la 6 iulie 2018, la cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional „Nopțile pianistice din Moldova – Marea Neagră”. Mai multe vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente