/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ce a spus Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al PD, despre decizia Curții Supreme de Justiție

25 iunie 2018, ora 22:16

Am o oră de când am revenit în țară. Am urmărit tot ce s-a întâmplat în jurul validării/invalidării mandatului. Nu-mi permit să comentez hotărârile unei instanțe judiciare. Tot ce se face în jurul acestei hotărâri este vorba de aspectul politic și partidele politice se expun, este dreptul lor să o facă. În contextul în care hotărârea a fost adoptată, eu înțeleg care a este nemulțumirea altor partide. Eu în calitatea mea nu-mi permit să comentez această decizie. Hotărârea Curții de Apel a trezit anumite discuții în societatea moldovenească. A fost una sensibilă, dar nici atunci nu mi-am permis să comentez. Poziția este criticată din punct de vedere politic. Pentru mine opinia judecătorului este definitivă. Sunt anumite probleme, dar am încredere în justiție. Sunt niște acuzații tradiționale. Nu este ceva nou. Eu rămân sigur că justiția în RM este independenta și toate acuzații aduse trebuie probate”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gumurari, după ce Curtea Supremă de Justiție a declarat nule alegerile din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram