/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Comentariul primarului interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, despre decizia CSJ

25 iunie 2018, ora 22:38

„Regret decizia CSJ de a invalida alegerile. Speram până astăzi că scrutinul va fi validat, iar Andrei Năstase va veni la primărie în baza mandatului primit de la chișinăuieni”, a scris pe pagina sa Ruslan Codreanu.

Amintim că, luni seara Curtea Supremă de Justiție a declarat inadmisibil recursul lui Andrei Năstase și astfel a menținut decizia Curții de Apel și a Judecătoriei Chișinău de invalidare a alegerilor locale din Chișinău. Drept răspuns Maia Sandu și Andrei Năstase au chemat oamenii la proteste marți, la ora 7:30, în fața primăriei unde au sus că vor veni cu un plan de acțiuni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram