/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Vor înlocui marea cu Nistrul. Bugetul moldovenilor pentru procurarea unei foi de odihnă este mai mic ca anul trecut

missing
25 iunie 2018, ora 18:52

„Vedeți ce situație politică avem? Rea de tot nu cred că o să merg la odihnă. Vom merge la proteste”.

Alții spun că nu au bani pentru a merge la odihnă în afara țării.

„Nu-mi permite buzunarul”.

„Nici nu mă gândesc”.

„La mare m-aș duce dacă nu ar fi greutățile”.

Așa că mulți își vor închipui că sunt pe malul mării, atunci când se vor merge la Nistru sau la iazurile din localitate.

„Va, ha, ha nu am mai fost de când eram fată mare. Pe malul Nistrului este mai bine”.

La Nistru, la Ghidighici și atât. – Mai departe nu. –Nu, buzunarul nu ne permite”.

Între timp, reprezentanții agențiilor turistice spun că au pregătit oferte atractive pentru sezonul estival.

Avem prețuri foarte bune anul acesta pentru insulele Maldive deoarece pentru piața noastră se deschide un nou avantaj de prețuri, iar prețurile încep de la 650 euro de persoană. Prețul în Dubai începe de la 400-500 euro de persoană. Putem să propunem Sherry lanka prețul de la 600 euro de persoană, India prețul de la 600-700 euro de persoană”, Ion Curmei, director Agenție de turism.

Unii din cei care au călcat pragul agenției spun că optează pentru Grecia.

Într-un loc nou vreau să plec unde nu am fost niciodată, în Grecia vreau să plec. În Italia am fost, în Bulgaria tot am fost ani de zile, Ucraina este cam periculos de dus”.

Așteptăm ofertele, încă nu știm”.

Potrivit reprezentanților agenției de turism, în acest an cele mai solicitate oferte sunt în Grecia, iar prețul pentru un sejur de șapte nopți și opt zile începe de la 200 de euro. Comparativ cu anul trecut bugetul moldovenilor pentru procurarea unei foi de odihnă este mai mic.

Reporter: Carolina Bețivu;
Imagine: Tudor Bigu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram