Gruparea din Nisporeni a deschis scorul în minutul 20 prin Grossu, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 35 Petrocub a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ciornîi.

Speranţa şi-a dublat avantajul la începutul reprizei secunde prin Alexandru Maxim, care s-a distrat cu defensiva gazdelor şi l-a învins uşor pe Rîmbu.

Scorul a devenit 3-0 în minutul 74, Grossu reuşind dubla, cu un şut bun prins din interiorul careului.

Rezultatul final de 4-0 a fost stabilit de Efros, care a deviat nefericit balonul în propria poartă, în urma unei execuţii din fază fixă.

În etapa viitoare Speranţa se va duela în deplasare cu Academia, iar Petrocub va juca la Tiraspol, cu Sheriff.

Tiraspolenii de la Sheriff au primit, pe teren propriu, replica "coţofenelor" de la Saxan Ceadâr-Lunga. "Galben-negrii" au învins cu 2-0. Cakic a deschis scorul în minutul 54, iar Cavalcante, în minutele suplimentare, a stabilit scorul final. 

La Bălţi şi Ternovca s-au disputat primele două meciuri ale noului sezon din Divizia Naţională la fotbal. Zimbru Chişinău s-a deplasat la nordul ţării pentru duelul zilei contra gazdelor de la Zaria. Zimbrii, condimentaţi cu vedete din străinătate, s-au impus la limită, 1-0, în faţa noului proiect de la Bălţi, cu multe transferuri pe ultima sută de metri. Chişinăuienii au marcat singurul gol al partidei prin Edivandio în minutul 4.

La Ternovca, Dinamo-Auto s-a impus cu 1-0 în meciul cu Academia Chişinău. Autorul golului victoriei gazdelor a fost reuşit de Dan Pîslă în minutul 85.

Derby-ul etapei, Dacia-Milsami, a fost amânat, într-u cât orheienii vor juca marţi în preliminariile Ligii Campionilor.