Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

CIGMP8XYVH-920×613

Începeți săptămâna cu cele mai frumoase și utile evenimente. Echipa #diez a selectat câteva evenimente care cu siguranță vă vor face începutul săptămânii cât mai frumos.

#Joc intelectual EPIQ 3.8

equizszs

Este un format de joc intelectual apărut pe insulele Britanice care a devenit popular și la noi. Concursul este unul de echipă, de până la 6 jucători, și reprezintă o modalitate excelentă de a petrece timpul interesant și util într-un grup de prieteni. Participanții sunt bombardați cu întrebări de cultură generală, logică și atenție, acestea fiind grupate în 6 runde tematice. Important este că oricine, de la mic la mare, poate veni și contribui la succesul propriei echipe, pentru că întrebările au un specific foarte variat și nu necesită cunoștințe avansate. Participă echipe foarte diverse, începând cu grupuri de prieteni și colegi și până la familii sau chiar formate pe loc. Jocul intelectual EPIQ este un concurs de tip Quiz ce are loc în fiecare zi de luni, de la 19:00 la Berăria Draft ASEM (Chișinău, str. Constantin Tănase 6). Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Competențe digitale

digital

„Competențe digitale” – un serviciu pentru toate vârstele la Biblioteca Târgu-Mureș. Acest serviciu este conceput în scopul educării digitale și oferirii posibilității de a utiliza instrumente web în procesul de dezvoltare personală și profesională. Serviciul se adresează elevilor, studenților și persoanelor care fac primii pași în online și doresc să își dezvolte aptitudinile digitale. Evenimentul va fi organizat la Biblioteca Targu-Mures (Bd. Moscova, 8, 2068 Chișinău) cu începere de la ora 11:00. Mai multe detalii vezi AICI.

#Java Professionals

34690996_1968031210177616_1631142765574225920_o

Tekwill Academy în parteneriat cu Oracle și Endava continuă cursul de instruire în domeniul programării – Java Professionals (OCP). Oracle Certified Professional (OCP) se bazează pe abilitățile fundamentale ale Oracle Certified Associate (OCA) și confirmă nivelul înalt de cunoștințe și aptitudini. Cursul conține subiecte mai avansate, cum ar fi: Generics and Collections, Lambda Built-in Functional Interfaces, Java Stream API, Exceptions and Assertions, Use Java SE 8 Date/Time API, Java I/O Fundamentals, Java File I/O (NIO.2), Java Concurrency. Mai multe informații vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#OCEAN’S 8

p0699wbl

Debbie, sora de mult înstrăinată a lui Danny Ocean, este absolut genială în planificarea minuțioasă a celor mai controversate infracțiuni. Însă pentru a-și etala adevărata măiestrie și calitățile excepționale, Debbie plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei anuale Met din New York. Numai că pentru a reuși să dea marea lovitură are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Deși extrem de versate și abile, fetele vor trebui să devină cât se poate de ingenioase pentru a ridica cât mai puține suspiciuni și a trece neobservate printre vedetele venite să participe la marele eveniment.

Ocean rororir
ocean ruue

#Orășelul Sportiv Orange 2018 – Fii cu #OchiiPeMinge

DSC00585

A patra zi a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia aduce alte 4 meciuri de top din grupa E și F. Îți place fotbalul și vrei să ieși cu prietenii să vizionezi, orășelul sportiv transmite live toate meciurile actualului turneu. Zilnic în Scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu din Capitală microbiștii pot viziona meciurile preferate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente