Fotograful președintelui Dodon a murit în Italia în urma unui tragic accident în munți

23 iunie 2018, ora 15:18

Menționăm că Valerii Corcimari era specialistul principal (fotograf) în Serviciul de presă al Aparatului Președintelui Republici Moldova.

În ultima s-a postare pe facebook acesta anunța că merge într-o expediție Cervinia, Italia și urmează să revină pe 25 iunie. În comentarii prietenii și colegii aduc condoleanțe familiei și regretă trecerea lui în neființă.

Valerii Corcimari este născut pe data de 22 iulie 1957. Din 2003 până în 2009, el a activat în calitate de fotograf al Președintelui Vladimir Voronin. În 2007, Președintele Voronin i-a conferit titlul onorific „Maestru în Artă”, pentru activitate prodigioasă în mass-media, contribuţie la dezvoltarea artei fotografice şi înaltă măiestrie profesională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram