Cum să călătorești, studiind și câștigând bani: Cu programul Au Pair mergi în orice țară din Europa, America și China

au1

Crezi că te costă mult să călătorești? Cu programul internațional Au Pair mergi în orice țară din Europa, America și în China, cu minim pachet de documente și contract oficial în timp scurt. 

Câștigă bani, călătorește, studiază și chiar emigrează, dacă ești tânără și ai între 18 – 28 ani.

au3

Nu cheltui pentru chirie și mâncare. Ești cazat de o familie prietenoasă pe care singură o alegi. Ai parte de cursuri de limba engleză, germană sau franceză pentru a te adapta ușor, iar salariul lunar va fi de la 260 euro – 800 dolari, pentru a oferi îngrijire copiilor timp de 4-6 ore pe zi.

Beneficiile tale

# Ai liber: 6 ore pe zi, 2 zile pe săptămână și de la 2 până la 4 săptămâni de concediu plătit. Ai timp și bani să călătorești cu prietenii noi. Aventura Park, cascade, castele, muzee, ZOO, bazine – te așteaptă!

# Vei dobândi un nivel fluent de vorbire a unei limbi străine, deoarece o vei învăța la cursuri și te vei afla în mediul de vorbitori nativi.

# Ai asigurare medicala, iar sănătatea ta e ferita de pericole.

# Ai posibilitatea să rămâi la studii superioare gratuite sau să rămâi legal la lucru.

au2

Garanții

 Au Pair este un program sigur deoarece se bazează pe legislația internațională. Participanta încheie contract cu familia gazdă în care sunt stipulate salariul, orele de muncă, obligațiile părților și alte condiții. Ai susținerea agenției, de la pregătirea actelor, până la finalizarea programului.

Cu o investiție simbolica petreci de la 3 până la 24 luni în Germania, Marea Britanie, Spania, Franța, Olanda, sau alte țări, așa cum au făcut deja 6000 de tineri din Moldova.

Nu este necesar să ai cetățenie română sau să vorbești fluent limba germană sau engleza.

Cere detaliile despre Programul Au Pair completând formularul aici.

au4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente