(foto) #Pandi, mascota oficială a Jocurilor Olimpice pentru Tineret 2018. Cum arată aceasta

argentina (1)

#Pandi este mascota oficială a Jocurilor Olimpice pentru Tineret 2018, care vor avea loc la Buenos Aires. Mascotele olimpice de tineret joacă un rol fundamental în răspândirea mesajului evenimentului și a valorilor olimpice – prietenie, respect și excelență, în rândul diferitelor medii sociale, dar în special a tinerilor fani și a sportivilor.

Mascota reprezintă un jaguar, una dintre cele mai emblematice specii de pisici sălbatice întâlnite în partea de nord a Argentinei.

Potrivit gazdelor, #Pandi simbolizează dorința ca JOT Buenos Aires 2018, prima ediție a unei competiții olimpice unde numărul participanților de sex feminin va fi egal cu al celor de sex masculin, să servească drept sursa importantă de inspirație pentru a construi o lume mai bună prin sport.

Olympic Channel

Jaguarul care trăiește în regiunea nordică a Argentinei este o specie pe cale de dispariție, iar prin alegerea acestuia ca mascotă a JOT Buenos Aires 2018, organizatorii competiției speră să crească gradul de conștientizare a oamenilor cu privire la riscul dispariției totale a speciei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente