14:19:24 18.04.2024
Stiri

Renato Usatîi, despre soluția propusă de liderul PD privind depășirea crizei deșeurilor la Bălți: „Dacă Plahotniuc nu minte, atunci problema deșeurilor va fi rezolvată”

Partide/Comunicate 19.06.2018 17:55 Vizualizări2618 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi, despre soluția propusă de liderul PD privind depășirea crizei deșeurilor la Bălți: „Dacă Plahotniuc nu minte, atunci problema deșeurilor va fi rezolvată” unimedia.info


Fostul primar de Bălți și lider al „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, recunoaște că soluția propusă, astăzi, de liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, în vederea depășirii crizei deșeurilor din capitala de nord a R. Moldova ar fi bună și speră că actuala guvernare e sinceră în intențiile sale.

Într-o intervenție pe Facebook, fostul primar a scris că soluția privind transmiterea poligonului, pe care sunt stocate deșeurile menajere din Bălți, Primăriei Țambula a venit de la noul primar de Bălți, Nicolai Grigorișin.

„Grigorișin a spus că dânsul a propus ca poligonul de stocare a deșeurilor să fie transmis Primăriei din Țambula. Gestul e corect, dar chestia este că doi ani nu s-a făcut nimic. Da, Nicolae Grigorișin discută cu ministrul Agriculturii, cu premierul etc. Dacă Plahotniuc nu minte, atunci problema deșeurilor va fi rezolvată”, a precizat Usatîi.

De menționat că Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi că a fost identificată o soluție privind depășirea crizei deșeurilor la Bălți, care durează de mai bine de jumătate de an. „Reieșind din faptul că acest poligon, chiar dacă este gestionat de un agent economic din Chișinău, se află pe teritoriul a două sate, Țambula și Bilicenii Noi, iar primarul localității Țambula, ca și primarul de Bălți, este exponentul formațiunii politice „Partidul Nostru”, considerăm că este corect ca acest teren să fie transmis satului Țambula, astfel, încât să nu mai existe neînțelegeri și diverse speculații”, a punctat democaratul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md