Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

C9FW39DRTK
Foto: Rawpixel.com

Începe această săptămână de vară plăcut și util. Te întrebi – cum? Simplu, ieși din casă și mergi la cele mai frumoase evenimente. Cum le găsești? La fel de simplu, te uiți la recomandările pe care ți le-a pregătit echipa #diez pentru ziua de marți,19 iunie.

#Moldovan Startup Ecosystem Meetup

startup

Pe 19 iunie la Tekwill se va discuta despre ecosistemu antreprenoriatului local. Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre proiectele și inițiativele care vor avea loc la Tekwill în a doua jumătate a anului 2018, atunci te poți înregistra AICI!

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Kino Short -20:18-

La terasa FLAMINGO Night Club începe festivalul internațional cu filme de scurt metraj (10-15 min). Fiecare doritor poate produce un filmuleț în tematica care îi place mai mult și să-l expedieze pe adresa electronică [email protected].

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

#Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

Dacă ești pasionat de arta fotografiei atunci poți să-ți completezi ziua de marți cu plimbare la Sala cu Orgă, unde vei găsi o expoziție de fotografii dedicată medicilor ce vine să le omagieze munca acestora.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 19. 06. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 19 iunie 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebita. Ești invitat și tu să te alături pentru ca să învățați împreună.

Programul evenimentului și mai multe detalii găsiți AICI!

#Prima Preselecție A Campionatului De Karaoke

Dragi participanți și susținători! Organizatorii dau start primei Preselecții al Marelui Campionat de Karaoke! Marți -19:00 – MuzCafe’44, vă așteaptă cu multă nerăbdare și vă urează tuturor baftă!

Mai multe detalii găsești AICI!

#VIN BRITANICII 2D

Un cuplu excentric de escroci britanici fuge la Los Angeles din calea unui gangster. Acolo, cei doi vor încerca să fure bijuterii, dar planul lor se lasă cu complicații neprevăzute, consecințe mortale și rezultate extrem de comice.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente