miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFOTO. Compania Avgust alături de producătorii de sfeclă pentru zahăr

FOTO. Compania Avgust alături de producătorii de sfeclă pentru zahăr

Recomandate

La data de 12 iunie curent, în satul Mărăndeni, raionul Fălești, pe terenurile agricole ale SRL Agropopuros a fost organizată, de compania Sudzucker Moldova, „Ziua câmpului sfeclei pentru zahăr 2018”, ediția a XIII-a. Evenimentul a adunat furnizori de tehnică agricolă, agenți economici, furnizori de agrochimie, producători, parteneri și companii de asigurări.

Una dintre companiile participante la Ziua câmpului pentru sfecla de zahăr a fost și Compania Avgust, care este cea mai mare companie din Federația Rusă în producerea, dezvoltarea și suportul tehnologico-informațional privind utilizarea produselor de uz fitosanitar. Timp de mai mulți ani, compania Avgust păstrează primul loc în protejarea culturilor de câmp din Rusia și Belarus. Ocupă o poziție puternică pe piețele din Moldova, Kazahstan, Ucraina, Armenia, Mongolia.

Ivan Roşior, reprezentantul Companiei Avgust în Moldova, a menționat pentru Agrobiznes că cheia succesului companiei este faptul că distribuitorii vin nu doar cu produse la fermieri, ci sunt alături în câmp și oferă consultanță și soluții efective pentru fiecare problemă în parte.

„Compania a fost fondată în Rusia, unde deţine primul loc în producerea inputurilor. Preparatele se produc la uzină, unde este strict supravegheată calitatea produselor, pentru a veni în ajutorul fermierilor şi a soluționa problemele apărute. Suntem bucuroşi că participăm la acest eveniment, organizat de Compania Sudzucker Moldova. Colaborăm cu această companie, şi sperăm să avem experienţă reușită pentru a demonstra potenţialul produselor noastre. Ne dorim nu doar să comercializăm preparatele, dar şi să soluţionăm problemele apărute în câmp. Principalele noastre priorităţi sunt calitatea, mobilitatea, loialitatea şi accesibilitatea. Depindem mult de vânzări, de aceea depunem efort pentru a avea produse calitative. Cunoaştem că pentru mulţi fermieri contează preţul produselor, de aceea ne străduim să luăm în consideraţie şi acest factor. Evident, un produs de calitate nu poate fi ieftin, şi de multe ori, fermieri achiziționează produse ieftine, se conving de ineficienţa acestora şi se întorc la produsele companiei Avgust”, a menționat Ivan Roșior.

Robu Dumitru distribuitor, a relatat că este destul de ușor să propui producătorilor agricoli de la noi produse de la Avgust pentru că ei deja au testat eficacitatea și rezultatele pe care le pot obține utilizând produsele acestei companii.

„Suntem de 3 ani distribuitori pe piaţa Moldovei şi în toată această perioadă am fost mulţumiţi. Calitatea produselor e superioară, în plus compania este alături când avem nevoie de ajutor. Avem clienţi fideli ce utilizează produsele de uz fitosanitar încă de la lansarea noastră pe piaţă, cu unii am devenit prieteni. Pentru anul curent, avem prognoze bune, chiar dacă seceta a creat unele bătăi de cap”, a explicat distribuitorul.

Nicolai Mironic din satul Fundurii Noi, raionul Glodeni, directorul SRL Hotin a afirmat că apreciază grija și accesibilitatea distribuitorilor, care sunt alături de fermieri și cunosc în detaliu cele mai bune soluții pentru fiecare cultură în parte.

„Sunt președintele acestei gospodării de 12 ani, dispunem de 720 de hectare, respectiv cunosc foarte bine care este structura solului și care sunt necesitățile pentru a produce roade. Pentru noi, este foarte important ca să putem crește producție de calitate, dar totodată fără daune pentru sol. La fel de important este și respectarea rotației culturilor. De mai mult de 2 ani, lucrăm cu Compania AgroDoctor, care sunt distribuitorii companiei Avgust și pot spune cu siguranță că reieșind din propria experiență produsele de uz fitosanitar sunt efective. În ceea ce privește prețul este unul accesibil, ceea ce reprezintă încă un avantaj. Iar producătorii de la noi sunt mulțumiți de calitate și prețu”, a adăugat producătorul.

În cadrul ediției din anul curent a Zilei câmpului pentru sfecla de zahăr s-a accentuat necesitatea selectării noilor soiuri, particularitățile de protecție a plantelor, dar și profilul solului. Evenimentul a adunat circa 300 de participanți, fermieri din diferite raioane ale Republicii Moldova care cultivă sfecla pentru zahăr.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale