Tiraspolenii au primit, pe teren propriu, replica "coţofenelor" de la Saxan Ceadâr-Lunga. "Galben-negrii" au învins cu 2-0. Cakic a deschis scorul în minutul 54, iar Cavalcante, în minutele suplimentare, a stabilit scorul final. 

La Bălţi şi Ternovca s-au disputat primele două meciuri ale noului sezon din Divizia Naţională la fotbal. Zimbru Chişinău s-a deplasat la nordul ţării pentru duelul zilei contra gazdelor de la Zaria. Zimbrii, condimentaţi cu vedete din străinătate, s-au impus la limită, 1-0, în faţa noului proiect de la Bălţi, cu multe transferuri pe ultima sută de metri. Chişinăuienii au marcat singurul gol al partidei prin Edivandio în minutul 4.

La Ternovca, Dinamo-Auto s-a impus cu 1-0 în meciul cu Academia Chişinău. Autorul golului victoriei gazdelor a fost reuşit de Dan Pîslă în minutul 85.

Mâine este programată întâlnirea dintre nou-promovatele Petrocub şi Speranţa Nisporeni. Meciul se va juca la Hânceşti cu începere de la ora 18:30. Derby-ul etapei, Dacia-Milsami, a fost amânat, într-u cât orheienii vor juca marţi în preliminariile Ligii Campionilor.