/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Șeful statului a acordat distincții de stat pentru 15 medici. Cine sunt aceștia

missing
17 iunie 2018, ora 10:31

În total au fost acordate un ordin a Republicii, unul de Onoare, șapte ordine „Gloria Munci”, trei medalii „Meritul Civic”, două Nicolae Testimițeanu și un titlu onorific Om Emerit.

„Anual, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova este marcată Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Cu această frumoasă ocazie, adresez sincere felicitări și mulţumiri comunităţi medicale pentru dedicația, perseverența și devotamentul în salvarea vieţii şi sănătăţii populaţiei. Vă doresc sănătate, optimism, prosperitate și succese în activitatea deloc ușoară pe care o practicați”, a scris șeful statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram