Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi duminică, 16 iunie

canicula31339518407-1374669610-620×349

Pentru că e duminică și fiecare merită să se relaxeze, echipa #diez a selectat câteva evenimente care te vor ajuta să petreci frumos timpul. Mergi cu prietenii și familia și petrece util și plăcut timpul.

#Triathlon Triumph by Multisport 2018

35425246_1002265489955964_4038057066911236096_o

A doua ediție a Cupei Moldovei la triatlon în aer liber – “Triathlon Triumph by Multisport 2018” va avea loc la 17 iunie 2018, în parcul Valea Morilor. La “Triathlon Triumph by Multisport” pot participa toți sportivii interesați, amatori și profesioniști, care vor avea de parcurs una dintre următoarele distanțe: “Olimpică”, “Relay Olympic” sau “Super Sprint”. Cei interesați se pot înscrie AICI.

#INCREDIBILII 2

fWTZdK1hJnNklNWT0kzbYLiJgWv

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în “Incredibles 2″, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții “normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

khvb

#Orășelul Sportiv Orange 2018 – Fii cu #OchiiPeMinge

orasel

A patra zi a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia aduce alte 4 meciuri de top din grupa E și F. Îți place fotbalul și vrei să ieși cu prietenii să vizionezi, orășelul sportiv transmite live toate meciurile actualului turneu. Zilnic în Scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu din Capitală microbiștii pot viziona meciurile preferate.

#DescOPERĂ – Festival de Muzică Clasică în aer liber, ediția III

Descooperaara

Festivalul de muzică clasică în aer liber – DescOPERĂ revine cu cea de-a III-a ediție. Mâine, 17 iunie cu începere de la ora 19:00 oaspeții se vor putea delecta cu muzica „Pe valurile Răutului…”. Seara Regelui Valsului – Johann Strauss. Soliști: Tatiana Costiuc (soprano, Maestru în Artă), Vitalie Cebotari (bariton), împreună cu artiștii orchestrei simfonice a Filarmonicii Naționale, sub bagheta magică a Maestrului Friedrich Pfeiffer. Mai multe informații vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#HAI în Offline 3

hai-cu-noi-920x614

Deja s-a încălzit, iar tu tot stai acasă? atunci „HAI CU NOI” te invită la un offline potrivit pentru tine și prietenii tăi, în aceste zile cu mult soare. Cheamă-ți toți prietenii și savurează momentul.

Ești așteptat în parcul Dendrariu, pe 17 iunie, începând cu ora 15:30. Ar fi de dorit să vii cu prieteni, dispoziție bună, dar și păturele, mingi, chitare sau orice alte jocuri, pentru că organizatorii vor ca la acest Offline să promovați împreună un stil activ de viață.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente