Un bărbat de 34 de ani s-a înecat la Peresecina. A înotat 30 metri şi a dispărut în ape

Un bărbat de 34 de ani s-a înecat într-un lac din satul Peresecina, raionul Orhei. Tragedia s-a produs în amiaza zilei de ieri, când bărbatul a intrat în lac pentru a se scălda. Corpul neînsufleţit al victimei a fost extras din apă după lungi căutări, care s-au încheiat în jurul orei 19 seara.

Potrivit Radio Orhei, victima împreună cu alţi tineri se odihneau pe mal, unde ar fi consumat alcool.  Paznicul iazului a povestit că i-a atenţionat pe bărbaţi să nu intre în apă.

Totuşi, unul dintre aceştia a hotărât să se răcorească, iar după ce a înotat vreo 30 de metri, a dat început să se scufundă. În ajutor i-a sărit un prieten, dar şi acesta era cât pe ce să se înece.

La faţa locului au intervenit medicii, care i-au acordat asistaţă înotătorului supravieţuitor. Corpul tânărului înecat a fost căutat mai întâi de salvatorii din Orhei, iar apoi  au intervenit şi scafandrierii  din Chişinău, mai scrie sursa citată.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.