Google a făcut disponibilă o nouă funcţie pentru serviciul Gmail la versiunea de iOS. Care este aceasta

105127100-GettyImages-887454328
Foto: CNBC.com

Utilizatorii Gmail vor primi o nouă funcție asistată cu tehnologii AI. Aceștia vor putea opta pentru declanșarea selectivă a notificărilor mesajelor, doar în cazul celor cu adevărat importante.

Google a făcut disponibilă o nouă funcţie pentru serviciul Gmail pentru versiunea de iOS a aplicaţiei pentru mobil. Astfel, utilizatorii Apple care preferă Gmail pentru gestionarea mesajelor au la dispoziţie o opţiune care permite oprirea notificărilor pentru email-uri puţin importante, cum ar fi mesaje promoţionale sau de tip newsleter, fără a rata mesajele primite de la prieteni sau colegi de serviciu, scrie go4it.ro.

Filtrul automat apelează la tehnologii de inteligenţă artificială pentru a identifica mesajele pe care probabil ai vrea să le citeşti. Acestora li se adaugă şi mesajele marcate de utilizator ca fiind de prioritate înaltă.

Singura problemă ar putea fi că odată ajunşi în Inbox vom fi confruntaţi cu toate mesajele ignorate până atunci, rămase necitite. Pentru a beneficia de notificările afişate selectiv este de ajuns să bifăm opţiunea High priority only din meniul Settings al aplicaţiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente