(video/update) Noul BMW Seria 8 Coupe va fi prezentat în această seară! Primele imagini au ajuns pe internet

(update) Un proaspăt teaser video ne confirmă apariția modelului BMW M850i xDrive Coupe.


Doar câteva ore au mai rămas până la premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupe. Amintim că acesta va fi prezentat în această seară în cadrul unui eveniment special, înainte de startul cursei de 24 de ore de la Le Mans pe Circuit de la Sarthe din Franţa.

În competiţia auto producătorul participă în acest an cu o echipă proprie şi cu două exemplare BMW M8 GTE care vor porni de la start de pe locurile 12 şi 13 (din categoria LMGTE Pro)!

Vezi şi: (foto) Oficial! Noul BMW Seria 8 Coupe va fi prezentat la Le Mans. Primul teaser

La fel cum s-a întâmplat în cazul noului BMW X5, colegii de la Autoreview au intrat în posesia primelor fotografii oficiale cu maşina de serie în versiune M850i xDrive.

Coupeul este făcut în stilul conceptului său, însă designul părţii frontale a devenit mai “liniştit”, nu într-atât de futurist cum îl are BMW Seria 8 Concept. Posteriorul însă este practic o copie, fiind păstrate stopurile cu aceeaşi formă, dar şi forma capacului portbagajului care imită un spoiler.

Iar printre detaliile tehnice noi pe care le aflăm sunt că dimensiunile îi vor fi foarte asemănătoare cu cele ale ultimului BMW Seria 6 Coupe, în timp ce şasiul va fi unificat cu cel al noii generaţii BMW Seria 5!

Staţi aproape pentru mai multe detalii care vor veni în curând!

Vezi şi: (video) Pe ultima sută de metri! BMW dezvăluie detalii despre noul coupe M850i xDrive

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/