Un bărbat și concubina acestuia cercetați penal pentru jaf. Ea a făcut cunoștință cu victima, iar el a atacat-o deposedând-o de bani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 34 de ani și concubina acestuia de 19 ani au fost reținuți de ofițerii de investigații a Inspectoratului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf. Incidentul a avut loc în noaptea de 6 mai curent, când un bărbat de 49 de ani a alertat Poliția Capitalei, comunicând că a fost jefuit de o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani. Potrivit lui, atacatorul l-ar fi agresat fizic și deposedat de telefon mobil și bani în sumă de 7.000 lei, prejudiciul material constituind suma totală de 10.000 lei.

Astfel, polițiştii sectorului Buiucani, au iniţiat o cauză penală pentru săvârşirea infracţiunii de jaf, în cadrul căreia au fost demarate activităţi de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanţelor.

Conform informaţiilor acumulate de polițiști, bănuitul împreună cu concubina sa, anterior judecați, ar fi planificat din timp scenariul jafului. Aceştia aflându-se într-un local de agrement, au decis ca tânăra să facă cunoştinţă cu potenţiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu să fie atacat şi deposedat de bunuri. Respectiv după ce au chefuit în local, victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe strada I. Pelivan, unde agresorul s-a apropiat de el, lovindu-l violent în regiunea capului l-a deposedat de bunuri, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Actualmente, bănuitul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar concubina lui este cercetată în stare de libertate. Conform legislației în vigoare persoanele riscă de la 5 până la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...