Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Declarațiile vicepreședintelui PPDA după…

VIDEO Declarațiile vicepreședintelui PPDA după ce instanța a amânat validarea mandatului lui Năstase

Foto: facebook.com/alexander.slusari

Vicepreşedintele Partidului Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, susține că procesul de validare a mandatului de primar al lui Andrei Năstase este tergiversat, deoarece în acest timp s-ar încerca mușamalizarea unor scheme de corupție sau punerea în practică a acestora. Acesta afirmă că în cele două săptămâni după ce liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost ales primar, „pe bandă rulantă” Primăria Chișinău ar fi eliberat documente care vizează interese privind privatizările unor terenuri sau autorizarea unor construcții.

Declarațiile au fost făcute de Alexandru Slusari după ce Judecătoria Chișinău a amânat ședița de judecată în cadrul căreia urma să fie pronunțată decizia privind validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase.

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, susține că va fi analizat numărul documentelor emise în cele două săptămâni după victoria lui Andrei Năstase în scrutinul din 3 iunie, în comparație cu numărul documentelor semnate de funcționarii din Primărie în ultimii doi ani.

„Este evident că socialiști, de de o parte, prin Ion Ceban, spun în gura mare că recunosc rezultatele alegerilor și așteaptă pe Andrei Năstase nu știu unde, la ora 8.00, și pe de altă parte, juriștii socialiștilor depun contestații după contestații”, afirmă Alexandru Slusari.

Vicepreședintele PPDA califică „ridicol” argumentul Judecătoriei Chișinău precum că ședința în care urma să fie validat vandatul este amânată deoarece la sediul Centru al intanței nu au fost aduse toate actele care vizează primul tur de scrutin.

„Toate actele necesare au intrat la Judecătoria Centru luni. Judecătoria a avut la dispoziție cinci zile pentru a se documenta și a vedea actele care lipsesc”, a punctat Alexandru Slusari.

Foto: facebook.com/alexander.slusari