După ce s-au clasat în sezonul trecut ruşinos pe locul 6 şi au ratat calificarea în cupele europene, Zimbru şi-a schimbat antrenorul,acesta devenind Ştefan Stoica, dar şi a adus mai mulţi jucători stranieri,printre care şi un portar din Capul Verde.

Cel mai cunoscut jucător venit în acest intersezon la Zimbru este mijlocaşul portughez Rui Miguel,care a evoluat în sezonul trecut la Rapid Bucureşti.

Pe de altă parte Zaria a adus jucători din Ucraina,Spania şi Coasta de Fildeş,dar şi mai mulţi fotbalişti cunoscuţi dintre Moldova, printre care: Gheorghe Boghiu,Nicolae Josan şi Alexandru Onică.

Partida dintre Zaria şi Bălţi îl va avea la centru pe Petru Stoianov care va fi ajutat la ambele tuşe de Anatol Bodean şi Vitalie Mardari. Zimbru şi Zaria s-au duelat în acest intersezon într-un meci de pregătire,atunci elevii lui Ştefan Stoica au reuşit să se impună la limită cu scorul de 2-1. Întâlnirea va începe la ora 18:30. 

Într-o altă partidă Sheriff pe teren propriu îşi va măsura forţele cu Saxan. După ce au ratat senzaţional titlul în sezonul trecut, galben-negrii sânt încrezuţi să întoarcă trofeul de campioană la Tiraspol. Înaintea partidei cu Saxan, echipa pregătită de Lilian Popescu s-a întărit în linia ofensivă, transferându-l pe vârful elveţian Danijel Subotic. Noua achiziţie a viespilor ar putea debuta chiar astăzi împotriva coţofenelor. Pe de altă parte lotul Saxanului a fost părăsit de 4 jucători de bază din Coasta de Fildeş care vor evolua în tricoul celor de la Zaria Bălţi. Fluierul de start al partidei se va da la 19:00.

Într-un alt meci care se va juca astăzi, Dinamo Auto o va înfrunta pe teren propriu pe Academia. Ambele formaţii nu au făcut mari achiziţii în acest intersezon. Partida de la Ternovca va fi arbitrată la centru de Ghenadie Sidenco. Meciul dintre codaşele sezonului trecut al Diviziei Naţionale va începe la 18:30.