Actualitate

Concurs de fotografie de Ziua Internaţională a Tineretului

Persoanele social-active, pentru care fotografia este o sursă de inspirație continuă, sunt invitate să se înscrie în concurs, având sarcina să transmită prin imagine viziunea pe care o au asupra voluntariatului, participării şi implicării tinerilor, transmite IPN.

Toate lucrările ce întrunesc condiţiile vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, în data de 12 august, iar autorii trebuie să fie prezenţi de la începutul până la sfârşitul expoziţiei. Ulterior, cele mai bune 5 lucrări vor fi alese de public, care în timpul vizionării va lipi stickere (maximum 5 stickere de persoană) în dreptul fotografiilor preferate. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiaţi.

Termenul-limită de expediere a lucrărilor este 5 august, ora 17.00. Fiecare participant urează să trimită dosarele la adresa de e-mail cntm.comunicare@gmail.com. Acestea vor conţine neapărat: maximum 5 fotografii pentru concurs, datele contact ale participantului şi descrierea lucrărilor.

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *