Ambasadorul agreat Cristina Balan a prezentat copiile scrisorilor de acreditare la Departamentul de Stat al SUA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ambasadorul agreat al Moldovei în Statele Unite ale Americii, prin cumul vicepreședinte al Partidului Democrat, Cristina Balan, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare la Departamentul de Stat SUA. Copiile au fost prezentate șefului adjunct al Protocolului din cadrul Departamentului de Stat SUA, Katherine Henderson. La întrevedere a participat Jorgan Andrews, asistentul adjunct a.i. al Secretarului de Stat pentru Europa şi Eurasia.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate subiecte ce vizează stadiul actual și perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale moldo-americane, fiind reconfirmat angajamentul comun pentru aprofundarea Dialogului Strategic RM – SUA și a cooperării pe toate filierele.

Vedeți și: Tehnocrație „made in” PD! Candidatul formațiunii la funcția de ambasador al Moldovei în SUA, vicepreședintele PD responsabil de relații externe

Ambasadorul agreat al Republicii Moldova a prezentat acțiunile care sunt planificate pentru perioada următoare în cooperarea cu SUA și a asigurat Departamentul de Stat de întreaga sa determinare și a Ambasadei Republicii Moldova la Washington de a contribui la dinamizarea relațiilor moldo-americane, exprimând speranța într-o bună colaborare cu Administrația SUA.

Citiți și: Președintele Dodon nu are „o problemă” cu numirea vicepreședintelui PD Cristina Balan în funcția de ambasador în SUA

Katherine Henderson şi Jorgan Andrews i-au urat succes ambasadorului agreat Cristina Balan în exercitarea mandatului și au asigurat-o de sprijinul deplin al părții americane în realizarea obiectivelor orientate spre consolidarea cooperării bilaterale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...