/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

UPDATE. Încă o persoană a fost reținută în dosarul primarului de la Truşeni

missing
13 iunie 2018, ora 13:38

Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), inginerul este bănuit de complicitate la comiterea abuzului de serviciu, în urma căruia administraţia publică locală din Truşeni a suportat prejudicii materiale considerabile.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Reamintim că, primarul comunei Truşeni, Ion Apostol, a fost reținut astăzi de Centrul Național Anticorupție (CNA). Edilul este suspectat că făcea parte dintr-o schemă de înstrăinare a terenurilor, ce ar aparţine administraţiei locale din Trușeni.

Potrivit celor de la CNA, investigațiile au început încă în luna ianuarie anul curent. Un grup de persoane, printre care actualul primar, dar şi preşedintele întovărăşirii pomicole din localitate, ar fi organizat deposedarea întovărăşirii pomicole din localitate de loturi de pământ cu ulterioara vânzare a acestora unor terţi. Mai multe detalii găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram