Nume
Parola
Vizualizări: 5218
INVITATIE DE PRESA: Expoziția de fotografii ale taților cu copiii lor nou-nascuți ”Primele Momente Contează”.
Chisinau, 13 Iunie 2018 — CE: Expoziția de fotografii ale taților cu copiii lor nou-nascuți ”Primele Momente Contează”.

CINE: Parlamentul Republicii Moldova în parteneriat cu UNICEF Moldova.

CÂND: Joi, 14 iunie 2018, ora 9:30.

UNDE: Parlamentul Republicii Moldova

Participanți: Adrian Candu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Desiree Jongsma, Reprezentantă de Țară UNICEF în Moldova, Alex Calancea, interpret și proaspăt tătic, tați care au participat la proiectul fotografic.

Despre inițiativă: Expoziția de fotografii este parte a campaniei globale UNICEF ”Primele Momente Contează”, care are drept scop conștientizarea importanței primelor 1000 de zile din viața copilului pentru dezvoltarea creierului acestuia și impactul experiențelor timpurii pentru creierul în curs de dezvoltare. Ziua Internațională a Taților este un prilej să ne amintim că tații implicați în creșterea copiilor lor din primele zile ale vieții contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor lor. Fotografiile au fost realizate în maternități din Moldova în perioada mai-iunie 2018.

###

Despre UNICEF

UNICEF promovează drepturile și bunăstarea fiecărui copil prin tot ceea ce face. Alături de partenerii noștri, activăm în 190 de state și teritorii pentru a pune în practică acest angajament, punând un accent deosebit pe ajutorul acordat celor mai vulnerabili și excluși copii, oriunde s-ar afla ei. Pentru mai multe informații despre UNICEF și activitatea sa în Moldova, accesați: www.unicef.md

Urmariti-ne pe Twitter and Facebook

Pentru a participa la eveniment, este nevoie de buletinul de identitate și legitimația de presă.