(video) Noul Skoda Kodiaq RS a stabilit un record de timp pe Nurburgring? Vom afla la 14 iunie

Skoda a publicat oficial un prim articol cu referire la noul Kodiaq RS, maşină observată mai devreme pe Nurburgring. Deocamdată nu a anunţat nimic specific cu privire la motor, performanță sau viteza maximă pe care o poate dezvolta noul model, însă foarte curând “vom vedea ceva la ce nu ne-am fi aşteptat de la un SUV cu şapte locuri!”

Indiciul nu ne face să constatăm decât un singur lucru: Kodiaq RS va fi primul SUV cu şapte locuri care a stabilit un record de timp pe Nurburgring.

În calitate de expert renumit pe Nordschleife, Sabine Schmitz, cea care a condus maşina pentru stabilirea performanţei, cunoaște la perfecţie legendarul circuit de 20.832 km, cu cele 73 de curbe și o diferență de altitudine de aproximativ 300 m. Amintim că ea este prima femeie și, până în prezent, nici o alta nu a câştigat cursa de 24 de ore de pe Nurburgring.

În timpul stabilirii recordului, în dreapta lui Sabine Schmitz s-a aflat František Drábek, șeful modelelor compacte la ŠKODA AUTO. Expertul a jucat un rol major în dezvoltarea SUV-ului de înaltă performanță și a experimentat calităţile sale aici la propriu.

Mai multe detalii şi un filmuleţ complet cu recordul înregistrat pe celebrul circuit vor fi făcute publice în ziua de 14 iunie curent.

Cel mai rapid SUV pe Nurburgring este la ora actuală Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, însă acesta nu poate avea trei rânduri de scaune.


Un prototip de teste Kodiaq RS a fost surprins şi acum câteva ore undeva prin Europa. Acesta are camuflate doar părţi ale kitului exterior aerodinamic şi căra un utilaj al companiei americane DynoTronics, specializată pe remaparea și reglarea unităţilor de control electronice (ECU).

Noul Skoda Kodiaq RS va fi prezentat oficial înainte de Salonul Auto de la Paris din această toamnă, unde va avea loc premiera mondială. Pe piaţă ar putea ajunge chiar până la sfârşitul acestui an.

Vezi şi: (foto) Noul Skoda Kodiaq RS va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Primele imagini teaser

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/