/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cine este noul președinte al Federației de Tenis? Deține o companie farmaceutică

missing
11 iunie 2018, ora 22:26

Ciuhrii a fost învestit oficial în funcție la data de 11 iunie 2018, după votul Biroului Federal al FTM a fost înregistrat la Ministerul Justiției al RM.

Ceslav Ciuhrii este proprietarul companiei farmaceutice „Biotehnos” și persoana care pe parcursul multor ani a fost alături de tenisul moldovenesc nu doar în calitate de jucător amator și prieten, dar și în repetate rânduri sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Republica Moldova.

Citește și „Noul președinte al Federației de Tenis, cel căruia Plahotniuc i-a vândut cafeneaua „Guguță” din centrul Capitalei

Tot în cadrul conferinței au fost reorganizat Biroul Federal al FTM, fiind redenumit Board al FTM și care începând de astăzi va include 5 membri. Aceștia sunt:

  • Ceslav Ciuhrii, președintele FTM,
  • Oleg Efrim, partener al firmei de avocați Efrim Roșca și Asociații și ex-ministru al Justiției,
  • Nicolas Nicula, managing partener al companiei Acvila Group și proprietar al clubului de tenis „Acvila”,
  • Cătălin Giosan, director Pro TV Chișinău;
  • Maria Agapii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram