Evenimente interesante pentru ziua de marți, 12 iunie. #diez vă recomandă să fiți bucuroși

1-85-920×575-920×575

Echipa #diez v-a pregătit o serie de evenimente care te vor ajuta să scapi de rutină. Fiți mereu pozitivi chiar și atunci când ziua pare să nu fie reușită. Sperăm că veți găsi evenimente pe placul vostru

#Limba și arta japoneza pentru copii

Oferă-i o șansă în plus copilului tău! Adu-l la clubul de limbă și cultură japoneză pentru copii.

La cursul de japoneză, copilul tău:

# Va beneficia de o experiență pozitivă de învățare a limbii și culturii japoneze;

# Va deveni mai încrezător în abilitățile proprii și mai organizat;

# Va intra în contact cu o cultură total diferită;# Va învăța și exersa limba japoneză interactiv cu ajutorul cântecelor și jocurilor antrenante;

# Își va îmbunătăți abilitățile sociale și de interculturalitate prin interacțiunea cu alți copii;

# Va participa la activități care îi vor dezvolta abilitățile motrice prin jocuri, origami și alte activități de lucru manual.

Perioada cursuri de limba japoneza: Cursurile au o durată de 4 săptămâni și au loc marți și sâmbata in intervalul 15.00 – 17.00
Vârsta copiilor 6 – 12 ani

Pentru înscrieri: [email protected], 079608332. Pagina evenimentului aici.

#Prințesa furată


Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică.

jjj

#Solo: O Poveste Star War

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

#Premieră! „Stefan Zweig, Farewell to Europe”, 2016

Premieră în Moldova! Difuzarea filmului artistic „Stefan Zweig, Farewell to Europe”, (coproducție Austria – Germania – Franța, 2016) va avea loc la Biblioteca Națională.

Despre peliculă: este un film cu tentă biografică, prin care regizoarea Maria Schrader invită publicul să il însoțească pe Stefan Zweig, unul dintre cei mai citiți autori de limba germană ai epocii sale și cel mai tradus scriitor european al vremii, printre momentele marcante ale vieții sale de intelectual evreu prins în vâltoarea epocii Germaniei naziste. Născut la Viena în 1881, Zweig trăiește o perioadă de glorie literară deplină. Devine un admirator necondiționat al ideii de Europa unită. Iluzia, însă, i se spulberă. Dar nu ura statelor, ci ura oamenilor l-a înspăimântat pe Zweig. Îi scăzuse puterile pentru a putea rezista exilului și durerii pierderii unei Europe „…care s-a distrus singură”. „Am vrut ca filmul să iasă din ecran, ca și cum spectatorul ar deschide o fereastră de 6 ori – câte 20 de minute de fiecare dată – și ar fi alături de Stefan Zweig, în viața lui în timp real” – scrie Maria Schrader.

Filmul este în limba germană cu subtitrare în limba română. Sunteți așteptați pe data de 12 iunie, ora 16.00, BNRM, blocul central, (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”), Sala de conferințe „Alexe Rău”.

Intrarea este liberă. Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente