/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Poliția are o versiune în cazul morții femeii însărcinate din raionul Orhei. Care este cauza preliminară a decesului

missing
11 iunie 2018, ora 16:52

Potrivit poliției, gravida s-a dus să strângă mâncare pentru iepuri, dar nu s-a mai întors. Soțul ar fi căutat-o toată noaptea, fără a da de urmele ei. Abia dimineața a reușit să o găsească în preajma unei case părăsite din satul Hulboaca. Femeia era moartă, iar alături de ea plângea un nou-născut. Pruncul, o fetiță, a fost preluat de o ambulanță și internat la spitalul din Orhei.

„Un copil născut în afara maternității, născut la termen, cu greutatea de 3 kg și 400 grame. Practic sănătos,” a declarat pentru TV8 Andrei Stratulat, director interimar al Spitalului din Orhei.

Cadavrul femeii a fost dus la Centrul de medicină legală pentru a se stabili cauza exactă a morții. Preliminar, se presupune că aceasta a suferit o hemoragie severă.

„Cadavrul femeii este supus examenului medicului legist deja dumnealui printr-un raport se va expune care este motivul decesului. De către poliție a fost pornit proces penal și sunt acumulate toate probele necesare ca să fie luată o decizie a acestui caz”, ne-a declarat Diana Maxim, serviciul de presă al IGP.

Responsabilii de la primărie au declarat pentru TV8 că femeia, în vârstă de 37 de ani, îngrijea de cei 7 copii mai mari ai familiei, iar bărbatul lucra, ocazional, în construcții.

„O familie liniștită, numeroasă, beneficia de ajutor material pentru că doar această familie o avem cu șapte copii”, a menționat Valentina Mitrofanova, secretară la primăria comunei Ghetlova.

Potrivit rudelor, după ce a născut ultima oară, gemeni, femeia ar fi fost atenționată de medici să nu mai rămână însărcinată. Poliția cercetează această tragedie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram