Igor Dodon la Sadova, cu o centură cât venitul anual al majorității consătenilor săi. Să fie cadou din partea mamei?!

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon s-a afișat ieri, la Festivalul Mierii și Căpșunilor din satul său natal Sadova, purtând o centură costul căreia este comparabil cu venitul anual al majorității consătenilor săi. Astfel, dacă argumentul că interpretul rus Filip Kirkorov a cântat cele câteva cântece gratuit încă poate fi acceptat, atunci originea celor peste două mii de euro pentru centura șefului statului rămâne a fi necunoscută.

Într-o poză realizată într-o grădină de căpșuni din Sadova, Igor Dodon apare alături de Filip Kirkorov purtând cureaua Stefano Ricci, costul căreia poate ajunge la 2.257 de euro. Mai exact, o asemenea centură din piele de crocodil și are o plăcuță metalică ce reprezintă un cap de vultur se vinde la un preț de 1.895 de lire sterline sau aproximativ 2.257 de euro sau 44.886 de lei.

Vedeți și: Filip Kirkorov, subiect de glume pe Internet: Cânt pentru mâncare! Cât ar costa de fapt concertul interpretului la Sadova

Salariul lunar al președintelui Republicii Moldova, potrivit datelor Ministerului Finanțelor, nu depășește 12.996 de lei. În declarații pentru un post TV, Igor Dodon a sugerat că acesta poate fi și mai mic.

„Cu tot-cu tot, sunt în jur de 10-11 mii de lei. În funcție de lună. Sunt deplasări, mai vin adaosuri, e diferit”, a explicat Igor Dodon în vara anului trecut.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...