/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dădaca suspectată de omorul fetiței unei familii de moldoveni, spune că nu se poate opri din plâns: „Nu sunt un monstru”

missing
10 iunie 2018, ora 10:33

„Nu sunt un monstru. Nu-mi spuneți criminal. Sunt în șoc de cele întâmplate”, povestește dădaca de la grădinița din orașul Petah Tikva, unde a fost găsită micuța fără conștiință.

Suspecta a transmis prin intermediul avocatului său o scrisoare prin care spune că iubește copii și nu se poate opri din plâns din momentul în care Iasmin a murit.

Din spusele dădacei, aceasta doar a încercat să o adoarmă pe micuță, nicidecum să o omoare. Aceasta a mai menționat că alături mai era un copil, cu care însă nu s-a întâmplat nimic: „Poate am fost neglijentă, dar nu sunt un criminal”.

Forțele de ordine au stabilit că principala suspectă este mamă a doi copii, iar anterior a mai lucrat în două grădinițe. Avocatul suspectei consideră că nu poate fi înaintată învinuirea de omor premeditat și că este necesară o analiză amănunțită a cazului.

Cazul a avut loc pe 16 mai curent, în orașul Petah Tikva. Presa străină scrie că fetița a fost găsită inconștientă. A fost chemată o ambulanță, dar medicii nu au mai putut salva copilul. Micuța nu avea semne de moarte violentă pe corp, așa că nimeni nici nu bănuia ce s-a întâmplat. Inițial, se presupunea ca fetița era bolnava, fapt negat de părinții acesteia.

Ulterior, anchetatorii au obținut imagini de pe camerele de supraveghere și au aflat cu exactitate ce s-a întâmplat în ziua în care micuța a murit. În imagini, spune poliția, se vede cum dădaca, în vârstă de 23 de ani, care locuia temporar în Israel, o trage de mână pe fetița de un an, apoi o aruncă pe o saltea așezată pe podea. După asta, acoperă copilul cu o plapumă, se culcă peste ea, ia telefonul mobil și începe să se uite în el. Când copila s-a mișcat, femeia a întors-o și s-a așezat din nou peste ea până când fetița nu s-a mai mișcat. Cel mai probabil, a murit asfixiată. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram