Participă la curse de alergat, ascultă muzică bună și informează-te despre cum să spui NU traficului de ființe umane

ONG

Duminică, la data de 10 iunie, vino cu familia și prietenii în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, pentru o serie de acțiuni de sensibilizare și conștientizare a consecințelor traficului de ființe umane – Împreună spune NU traficului de ființe umane.

De la ora 10:00 până la 15:00 participă la activitățile organizate, dar și informează-te despre ce este traficul de ființe umane, consecințele acestuia și cum să participi la combaterea acestui fenomen.

În programul evenimentului

#Cursa de 5 km va începe la ora 12:00 de la Arcul de Triumf.

Pentru a participa la cursă, este necesar să te înregistrezi la cortul unde vor fi eliberate gratuit tricourile participanților și să te asiguri că la ora 12:00 ești la linia de start.

#În cadrul evenimentului vom avea parte de un program artistic nemaipomenit din partea Corului de cameră „Credo” și Orchestrei-Model al Departamentului Trupelor de Carabinieri.

#La fel, vor avea loc prezentări excepționale de echitație, avându-l ca protagonist pe calul Decebal, adevărată stea a Plutonului de Cavalerie a Inspectoratului Național de Patrulare.

#În zona EXPO vei avea posibilitatea să afli mai multe despre activitatea ONG-urilor ce lucrează în domeniul combaterii traficului de ființe umane, dar și în sprijinirea victimelor.

#Aici, vei cunoaște mai multe informații despre activitatea organizațiilor La Strada, Centrul de Drept Căușeni, Женские Инициативы din Tiraspol și Stimul din Ocnița.

#În zona expozițională MAI vei avea posibilitatea să cunoști îndeaproape dispozitivele și mijloacele de transport folosite de către subdiviziunile Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

#Vei admira ATV-urile Poliției de Frontieră, echipamente mobile de patrulare, dar și tehnică criminalistă, centrul mobil de prevenire și informare în domeniul siguranței rutiere și autospeciale de intervenție la incendii.

#În orășelul copiilor vor fi organizate un șir de activități educaționale și distractive pentru toți copiii prezenți la eveniment.

Despre circularea transportului public în 10 iunie

Pe parcursul maratonului de 5 km, care va începe la ora 12:00, circulația transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Ismail și Toma Ciorbă va fi sistată. Transportul public va fi redirecționat pe străzi adiacente. Iar între orele 13:30 și 19:00 va fi suspendată circulația transportului în perimetrul străzilor Bănulescu Bodoni – Alexandr Pușkin.

Vino în 10 iunie cu familia și prietenii să spunem NU traficului de ființe umane

Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesați următoarea pagină de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente