09:45:25 23.04.2024
Stiri

ARMATA Rusiei, ALERTATĂ de Putin! Acesta crea un Campionat Mondial fără probleme. Amenințare DIRECTĂ pentru Ucraina: „Sper să nu fie nevoie…”

Știri 09.06.2018 15:00 Vizualizări2587 Autor: Ziarul National
ARMATA Rusiei, ALERTATĂ de Putin! Acesta crea un Campionat Mondial fără probleme. Amenințare DIRECTĂ pentru Ucraina: „Sper să nu fie nevoie…”


Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat joi UCRAINA că se va confrunta cu "consecinţe foarte serioase" în cazul unei ACŢIUNI MILITARE împotriva rebelilor proruşi din estul ţării în timpul Campionatului Mondial de Fotbal, care începe săptămâna viitoare în Rusia, informează agenţia de ştiri Tass, transmite gandul.info.

Zakhar Prilepin, un scriitor rus care are legături cu insurgenţii din estul Ucrainei, l-a întrebat pe liderul de la Kremlin, în cursul unui program de televiziune în care acesta a răspuns în direct la întrebări puse telefonic, în legătură cu posibilitatea unei acţiuni militare a Kievului în perioada desfăşurării Campionatului Mondial de Fotbal.

„Sper că nu vor fi provocări, însă dacă se întâmplă, cred că va avea consecinţe foarte serioase pentru statul ucrainean", a declarat preşedintele rus, care a subliniat că locuitorii din regiunea separatistă Donbas sunt imposibil de intimidat.

Rusia găzduieşte ediţia de acest an a Campionatului Mondial de Fotbal, care se va desfăşura în perioada 14 iunie-15 iulie.

În urma conflictului dintre forţele ucrainene şi separatiştii proruşi, care a izbucnit în anul 2014, şi-au pierdut viaţa peste 10.000 de oameni. Moscova neagă acuzaţiile occidentale privind implicarea sa în conflict în favoarea rebelilor din estul Ucrainei. În zonă continuă să se înregistreze ocazional confruntări, în pofida existenţei unui armistiţiu şi a eforturilor diplomatice de pace.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md